Shine-logo
امروز
1398 مهر 27
0 4
16 02 98
0 0

ساخت رستوران ارزان و رستوران کم هزینه چگونه امکان پذیر می شود؟ (قسمت اول)

خلاصه :

با وجود اینکه سود بالای این حرفه جاذبه بسیار زیادی را برای سرمایه گذاران و علاقمندان به حوزه ساخت و ساز و راه اندازی کافه و رستوران ایجاد می کند، اما نباید فراموش کرد که راه اندازی یک رستوران با هزینه نه چندان بالا ولی با بهره گیری از مراحل اصولی و همینطور طراحی های ارزان قیمت و خلاقانه می تواند سرمایه گذاران این نوع مشاغل را با سرعت بیشتری در رسیدن به اهدافشان یاری کند.


ساخت رستوران لوکس و مدرن ارزان چگونه امکان پذیر می شود؟ (قسمت اول)

نکاتی در مورد ساخت رستوران ارزان، رستوران های مدرن و کافه های کم هزینه و در عین حال مدرن و لوکس

در جوامع امروزی دیگر مثل گذشته خبری از تامین و پخت غذا در محیط خانه نیست و بیشتر افراد معمولا به دلیل افزایش زمان کاری، دگرگونی در فرهنگ غذایی، سهولت و در دسترس بودن رستوران و کافه ها، غذاهای آماده و موارد بسیار دیگر، تمایل به استفاده از غذاهای رستورانی و آماده جهش شگرفی داشته است. همین دلیل باعث شده تا کسب و کارهای مرتبط با راه اندازی یک رستوران به ویژه رستوران های ارزان قیمت که به صورت اقتصادی دیزاین، پیاده سازی و اجرا می شوند رونق بیشتری پیدا کرده و به یکی از کسب و کارهای پرسود و پربازده تبدیل شوند.

 با وجود اینکه سود بالای این حرفه جاذبه بسیار زیادی را برای سرمایه گذاران و علاقمندان به حوزه ساخت و ساز و راه اندازی کافه و رستوران ایجاد می کند، اما نباید فراموش کرد که راه اندازی یک رستوران با هزینه نه چندان بالا ولی با بهره گیری از مراحل اصولی و همینطور طراحی های ارزان قیمت و خلاقانه می تواند سرمایه گذاران این نوع مشاغل را با سرعت بیشتری در رسیدن به اهدافشان یاری کند.

رستوران و کافه لوکس

حق با مشتری است

اصلی ترین معیار در طراحی داخلی یک رستوران یا کافه موفق، در نظر گرفتن مشتریان حضوری آن است. طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون رستوران نکته ای است که به محض ورود افراد مورد توجه آنها قرار می گیرد. چیدمان و دکوراسیون داخلی رستوران ها و کافه ها در نگاه اول اصلی ترین عامل تاثیر گذار در انتخاب و محبوب شدن آنها می باشد.

این موضوع به ویژه برای کافه و رستوران هایی که در نقاط شلوغ شهر و یا در حاشیه شهرها و کنار بزرگراه و جاده ها قرار دارند اهمیت دو چندانی دارد چرا که اتومبیل در حال عبور را می بایست وادار به دیدن تابلو یا نمای بیرونی خود کند. برای همین تابلوی رستوران نیز یکی از اجزای پر اهمیت از لحاظ ظاهر و معرفی آن است تا جایی که برای همیشه می تواند اثر خود را در ذهن مشتریان باقی بگذارد. تابلوی رستوران را امروزه با قیمت های مناسب و با بهره گیری از نرم افزارهای طراحی و استفاده از نورپردازی های خلاقانه به شکل هایی که جالب توجه باشد طراحی می کنند. سبک نوشتار نام رستوران می تواند از آنچه که در داخل آن ارائه می شود خبر بدهد ولی در حال خوانا بودن حروف نام  آن نکته ای ضروری است که طراحان می بایست به آن توجه داشته باشند. استفاده از دکوراسیون با قیمت مقرون به صرفه در صورت بهره گیری از مصالح با رنگ های گرم ارزش بسیار بالایی دارد.

تابلو سر درب

مشتریان و مراجعان یک رستوران بیشتر مواقع جزییات نظیر نام، تابلو سر درب، نوع طراحی داخلی، دکوراسیون و نوع غذاهای خاص و منحصر به فرد آن به خاطر می سپارند و یا از دوست یا آشنایان خود در مورد آن تعریف هایی را می شنوند.

طراحی وابسته به مکان

دکوراسیون و نمای داخلی رستوران می تواند از جنبه های مختفلی بر روی مشتری ها تاثیر بگذارد. رستوران ها و کافه هایی که دارای طرح و نقش های خاصی هستند این موضوع را در هنگام طراحی رعایت کرده اند. اما طراحی رستوران بسته به موقعیت مکانی آن می تواند متفاوت باشد و به عوان مثال رستوران ها یا کافه های کنار دریا یا رودخانه، از لحاظ طراحی با رستوران های شهری یا بین شهری متفاوت باید باشند. طراحی تابلو و سردرب، بنای رستوران، دکوراسیون داخلی، طراحی میز و صندلی ها، نورپردازی، رنگ ها، کف محیط و .... می تواند سطح کیفیتی رستوران از لحاظ مجلل و لوکس بودن یا اقتصادی بودن آن را در مشتری القا کند. یک نمای مدرن و بسیار لوکس و لاکچری امروزه به عاملی برای کشاندن مشتری های بیشتر به داخل این نوع مکان ها تبدیل گردیده است. نمای داخلی و طراحی دکوراسیون رستوران ها نیز می بایست با فضای بیرونی و معماری ظاهری آن همگام باشد.

نما و دورنما

یکی از رمزهای موفقیت در طراحی رستوران ها و کافه های پر بازده، منحصر به فرد بودن طراحی و نحوه ساخت آنها است. اما طراحی رستوران و کافه ها باید به گونه ای باشد که کپی برداری و تقلید آن از سوی دیگران کار ساده ای نباشد. به عنوان مثال استفاده از قرینه سازی در دورنمای ساختمان یکی نکات منفی در شکل کلی آن است چرا که افراد به سرعت می توانند طراحی آن را شبیه سازی و یا به سرقت ببرند.
 

محیط اطراف رستوران یا کافه

هماهنگ سازی استفاده از گیاهان و درختانی که با آرایش خاصی چیده شده اند و نیز هماهنگ بودن طرح دورنما و معماری ساختمان رستوران و کافه می تواند کلاس کار و حس بهتری از داخلی آن را برای آنها ایجاد کند. قرار گیری یک رستوران در محلی که فضای آن مرتب و دیدنی است می تواند با هزینه کم و طراحی بهینه، کسب و کار موفق تری را برای صاحب آن رقم بزند.
پس از نمای دور، سردرب و طراحی ظاهری ساختمان رستوران و کافه، طراحی ورودی آن مثل راهرویی که مابین درب ورود و میز پذیرش قرار دارد می توان حس هیجان مشتریان به هنگام انتظار کوتاه در جلوی این میز را بیشتر کند. نحوه جداسازی خارج و داخل رستوران به مقدار زیادی به محل قرار گیری آن بستگی دارد.


نمای داخل رستوران یا کافه از بیرون

رستوران ها و کافه هایی که از شیشه های بیشتری در نمای خود استفاده می کنند و باعث می شود نمای داخلی و حتی غذاهای مشتریان از بیرون مشخص باشد، به نوعی از مشتریان خود برای استفاده کردن از خدماتشان دعوت می کنند. در عین حال استفاده از چوب در ظاهر رستوران و کافه حس کنجکاوی را در مشتریان بیشتر می کند. این حس کنجکاوی اثری دوگانه دارد و در بعضی مواقع باعث کشاندن مشتریان بیشتر شده ولی در سایر موارد موجب امتناع این افراد از ورود به رستوران یا کافه می کند.

درب ورودی

درب ورودی رستوران نیز ضمن اینکه تجلی کننده نوع فعالیت رستوران است، باید از لحاظ دیداری نیز قابل تشخیص باشد. همچنین باید توجه داشت که بوی غذاهایی که در رستوران پخته و آماده می شوند نیز نباید در این قسمت به مشام برسد. در مجموع هتل داران، رستوران داران و کافه دارهایی که برای رسیدن به اهداف خود دست به پرداخت مبالغ گزاف و قابل توجه می زنند، باید دقت کنند که رعایت نکات بالا را حتما در کار خود در نظر بگیرند تا زحمات آنها نتایج رضایت بخشی داشته باشد.

شرکت شاین مشاور حرفه ای و همراه شما در تمامی مراحل طراحی و ساخت رستوران های مقرون به صرفه و خلاقانه

مجموعه شاین با توجه به پیشینه و قدمت 15 ساله خود در این عرصه، به صورت تخصصی از صفر تا صد در تمام مراحل مشاوره، اجرا و طراحی پروژه همراه شما می باشد.
 

لیست نظرات

ارسال نظر

5/5 0 0 0