ساخت رستوران ارزان و رستوران کم هزینه چگونه امکان پذیر می شود؟ قسمت سوم
Shine-logo
امروز
1398 آذر 20
42 16
28 02 98
0 0

ساخت رستوران ارزان و رستوران کم هزینه چگونه امکان پذیر می شود؟ (قسمت سوم)

خلاصه :

در بخش اول این مقاله با نکاتی در مورد چگونگی ساخت رستوران ارزان و کافه های کم هزینه، نحوه طراحی بنا یا ساختمان، طراحی سر درب، طراحی ظاهری برای جلوه دار بودن از خارج، طراحی نما و دورنما صحبت کردیم و در قسمت دوم نیز به معرفی انواع رستوران ها، طراحی بخش های مختلف یک رستوران مقرون به صرفه و ارزان قیمت و در عین حال مدرن و لوکس بیشتر پرداختیم. این بخش از آشنایی با روند ساخت رستوران های لوکس و مقرون به صرفه به سراغ توضحیاتی در مورد لوازم رستوران و همینطور توصیه هایی در مورد هزینه های ساخت آن می رویم.


در بخش اول این مقاله با نکاتی در مورد چگونگی ساخت رستوران ارزان و کافه های کم هزینه، نحوه طراحی بنا یا ساختمان، طراحی سر درب، طراحی ظاهری برای جلوه دار بودن از خارج، طراحی نما و دورنما صحبت کردیم و در قسمت دوم نیز به معرفی انواع رستوران ها، طراحی بخش های مختلف یک رستوران مقرون به صرفه و ارزان قیمت و در عین حال مدرن و لوکس بیشتر پرداختیم. این بخش از آشنایی با روند ساخت رستوران های لوکس و مقرون به صرفه به سراغ توضحیاتی در مورد لوازم رستوران و همینطور توصیه هایی در مورد هزینه های ساخت آن می رویم.

استفاده از تاسسیات مقرون به صرفه و بهینه

کلیه امور مرتبط با آب و برق گاز یک رستوران می بایست توسط مجریان مجرب این سری از تجهیزات انجام گیرد و به برق قطع کن های اضطراری مجهز گردد. در صورت امکان از سیستم تهویه هوای کافی برای خارج کردن بخار و بوهای غذا در داخل آشپزخانه استفاده شود. استفاده از تهویه های مکانیکی با سرعت حدودا 7 الی 10 متر بر ثانیه توصیه می شود و از دریچه های اتوماتیک آتش و فیلترهای لازم برای روغن نیز حتما می بایست استفاده شود. استفاده از توری در پنجره های رستوران نیز یکی دیگر از کارهای لازم بوده و در صورت استفاده از هواکش های مکانیکی، توری های پنجره می بایست قابلیت باز شدن نداشته باشند.
استفاده از عایق های صوتی در دیوارهای رستوران نیز از عوامل کاهش نویز و صداهای اضافی است. می توان دیوارهایی که مابین آشپزخانه و سالن پذیرایی از مهمانان است را برای عایق کاری انتخاب کرد و سایر دیوارهایی که ضرورتی ندارند را بدون عایق ساخت تا از هزینه استفاده از این تجهیزات کاسته شود.


لوازم رستوران و تجهیزات رستوران و کافه

لوازمی که در یک رستوران یا کافه مورد نیاز می باشد شامل میز ، صندلی ، میز کمکی ، میز چرخدار ، میز مقسم ، میز صندوق ، میز سرویس ، صندلی مخصوص برای استفاده کودکان ، ظروف قاشق چنگال و اقلام برای سرویس دهی به مهمانان ، گلدان برای گل و همینطور سایر اقلام دکوراتیو و تزیینی می شوند.
صندلی و میزها را به درستی انتخاب کنید
برای هر چه بهینه تر کردن تجهیزات یک رستوران می توان ابتدا از نکات ایمنی بهره برد و به عنوان مثال از میزهایی که لبه دار نیستند استفاده کرد. شکل این میزها می تواند مربع یا مستطیلی باشد و اگر برگزاری میهمانی ها و رویدادهای مهمانان در دستور کار رستوران قرار دارد، می بایست از میزهایی که قابلیت وصل شدن و یا جدا شدن از همدیگر را دارند بهره برد. همچنین می بایست میزها را به گونه ای انتخاب کرد که قابلیت جابجایی و خارج و وارد کردن از ورودی و یا سایر قسمت های رستوران را داشته باشند. ظرفیت میزها می بایست به صورت میز دو نفره، چهار نفره، شش نفره و هشت نفره باشد.


استفاده از میز کمکی، صندلی مخصوص کودک و شکل یک صندلی مناسب

رستوران داران در صورت نیاز می توانند از میزهای کمک برای قرار گرفتن در کنار میز اصلی رستوران استفاده کنند. معمولا ابعاد یک میز کمکی در حدود 85*45 سانتی متر است و می توان سایر غذاها را روی آن سرو کرد. صندلی مخصوص کودکان نیز اغلب از صندلی های معمولی رستوران بلند تر بوده و حتما می بایست از نوع دسته دار باشد تا اطفال و کودکان همراه مشتریان بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. در مجموع صندلی که در رستوران قرار داده می شود یکی از اصلی ترین موارد جذب مشتری است چرا که جزو اولین بخش های رستوران است که دیده می شود. همچنین مدل صندلی های رستوران تعیین کننده مدت زمانی است که مشتری در آن سپری می کند، توصیه می شود که در رستوران های لوکس از صندلی هایی که پشتی آن ها صاف است استفاده شود تا نشستن بر روی آنها را راحت تر شود.
از کجا مشاوره بگیریم تا گرفتار افراد سودجو نشویم؟
در سال های اخیر متاسقانه یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که سرمایه گذاران در زمینه ساخت رستوران ها با آن مواجه می شوند، حضور افراد سودجو و غیر حرفه ای است که با مشاوره های غلط، مانع رسیدن سرمایه گذاران به اهدافشان می شوند. به عنوان مثال شخصی که سال ها در رستوران سمتی همچون آشپز یا خدمتکار را داشته است، لزوما نمی تواند مشاوره ای مفید در زمینه راه اندازی کسب و کارهای مشابه ارائه کند چرا که جنبه فعالیت وی محدود بوده و در زمینه استخدام، بازاریابی، تبلیغات و یا سایر موارد سابقه نداشته است.


این دسته از افراد عموما در تمامی قسمت های روند کاری خود، کسب درآمد بیشتر را اولیت دانسته و با توجه به عدم اشراف به تمامی زمینه ها، نقش واسطه را ایفا کرده و نیازهای شما را از سایر تامین کنندگان مطالبه می کنند. این روش می تواند نتایج زیان بار و جبران ناپذیری را برای سرمایه گذارانی که تمایل دارند رستوران های لوکس خود را با هزینه های مقرون به صرفه تر طراحی کنند خواهند داشت. برخی از نتایج عدم همکاری با نیروهای متخصص در زمینه ساخت رستوران و کافه:
  • اتلاف در سرمایه و زمان
  • انتخاب و خرید تجهیزات و لوازمی که فاقد کیفیت قابل قبول بوده و اغلب غیر ضروری هستند
  • استخدام و به کارگیری افراد فاقد تخصص کافی
  • انتخاب غیر اصولی و نادرست محل احداث رستوران یا کافه
  • طراحی و ساخت منوی غذایی که هم برای رستوران داران و هم برای مشتریان ناکار آمدو غیر اقتصادی است.
هزینه راه اندازی و ساخت یک رستوران لوکس و مقرون به صرفه چه میزان است؟
شرکت شاین مشاور حرفه ای و همراه شما در تمامی مراحل طراحی و ساخت رستوران های ارزان و خلاقانه خواهد بود. شما می توانید با طرح سوالات و ایده های خود در زمینه ساخت رستوران و کافه های مورد نظرتان، از تجربه و تخصص طراحان و مشاوران حرفه ای ما که بیش از 15 سال در این زمینه فعالیت دارند نهایت بهره را ببرید.
برخلاف آنچه تصور می شود باید بدانید که راه اندازی و افتتاح یک رستوران مقرون به صرفه و در عین حال لوکس می تواند با هزینه ای اقتصادی و غیر سرسام آور صورت پذیرد. اما باید در نظر داشته باشید که در صورت عدم محاسبه هزینه های ابتدایی و پایه ای یک رستوران، سرنوشت و نتیجه کار شما ممکن است به کلی تغییر کند.



چگونه می توانم از هزینه حدودی ساخت یک رستوران مقرون به صرفه مطلع شوم؟

متخصصان ما می توانند هزینه راه اندازی و ساخت یک رستوران را براساس فاکتورهایی مثل نوع رستوران که در نظر دارید، ابعاد رستوران، موقعیت مکانی، نمای رستوران، دکوراسیون داخلی و همینطور تجهیزاتی که برای آن نیاز دارید تخمین بزنند. متخصصان شرکت شاین مشاوره رایگان و حدود قیمت رستوران یا کافه دلخواه شما را در اسرع وقت انجام خواهند داد.
هزینه های یک رستوران یا کافه براساس چه مواردی تخمین زده می شود؟
هزینه های اداره یک رستوران یا کافه شامل مواردی همچون هزینه اجاره ، هزینه های شهرداری در صورتی که قصد کوبیدن و ساخت دوباره باشد، هزینه پرسنل و نیروهای انسانی ، هزیه های متغییری مثل برق و آب و گاز، مواد غذایی اولیه و موارد مشابه دیگر می شود. به رستوران داران توصیه می شود که با در نظر گرفتن تمامی هزینه های احتمالی، رقم اولیه را حداقل برای بازه زمانی یک سال اول محاسبه نمایند. هزینه هایی مثل هزینه مورد نیاز برای ساختن یک آشپزخانه سفارشی، میز و صندلی، هزینه ظروف پذیرایی مثل کارد و چنگال و بشقاب و همینطور سایر ظروف مورد نیاز در آشپزخانه از جمله این موارد به حساب می آیند.

هزینه های متفرقه راه اندازی یک رستوران مقرون به صرفه چیست؟

این موارد شامل بیمه رستوران یا کافه، هزینه کسب مجوزهای لازم، تهیه سیستم مورد نیاز برای ثبت سفارش ها و محاسبه دخل و خرج، هزینه طراحی و ساخت لوگو، هزینه ساخت منو، هزینه تبلیغات، ارائه آفرهای ویژه و کوپن های تخفیف دار و همینطور هزینه چاپ کارت و تراکت های تبلیغاتی می شوند. معرفی خدمات و نحوه فعالیت رستوران در شبکه های اجتماعی یکی از موثرترین موارد برای معرفی بهتر فعالیت شماست. از این طریق مشتریان بیشتری با رستوران یا کافه شما آشنا خواهند شد. همین حالا می توانید تمامی سوالات مرتبط خود را با ما در میان گذاشته و در کم ترین زمان ممکن رستوران مقرون به صرفه و لوکس خود را راه اندازی کنید.

لیست نظرات

ارسال نظر

5/5 0 0 0