طراحی رستوران؛ طراحی رستوران برای ما فقط ایجاد یک فضای مسقف با میز و صندلی هایی برای صرف غذا نیست. گروه معماری شاین در ساخت فضاهای رستوران علاوه بر اینکه بالاترین استانداردها را از جهت فضاهای فیزیکی و همچنین ارگونومی رعایت میکند، رسالت خود را در طراحی اینگونه فضاها در ایجاد محیطی صمیمانه و دنج شبیه فضای خانه برای افرادی که می خواهند دور از شلوغی شهر باشند طراحی می نماید.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید با متخصصین شرکت شاین در تماس باشید.
عنصر مهم در طراحی رستوران
برخلاف فضاهای داخلی مسکونی، طراحی فضای تجاری فراتر از زیبایی و عملکرد است. این فقط در مورد ظاهر خوب نیست، بلکه در مورد ارسال منسجم یک پیام یک برند است. به همین دلیل است که طراحی رستوران به طراحان داخلی حرفه ای نیاز دارد تا از ابتدا فضا سازی مناسب انجام دهند و به یک رستوران در ایجاد اعتبار کمک کنند.
افتتاح یک رستوران یک لحظه بسیار مهم برای هر کارآفرین خوب است. با این حال، قبل از اینکه به مرحله افتتاحیه برسید، مراحل اولیه ای وجود دارد که به شما امکان می دهد نوع محیطی را که می خواهید ایجاد کنید، ببینید. ما در طراحی داخلی شرکتی آماده کمک به شما در ایجاد محیطی ایده آل برای مشتریان بالقوه خود هستیم. ما از طراحی رستوران با در نظر گرفتن تک تک جزئیات به شما کمک خواهیم کرد. هدف ما کمک به شما برای راه اندازی یک کسب و کار موفق است. از تمام جزئیات خدمات ما، از طراحی تا مونتاژ، مطلع شوید و برای مشاوره شخصی و یک پروژه سفارشی با ما در شرکت تخصصی شاین تماس بگیرید. ما راه حل های متنوعی را پیشنهاد می کنیم که به شما امکان می دهد در محیطی دلپذیر، ایمن، زیبا و کاربردی احداث کنید.
محیط و راحتی، همراه با غذای خوب و خدمات خوب به مشتریان، پایه و اساس یک رستوران موفق است. این ویژگی های ضروری به مشتریان شما کمک میکند از وعده های غذایی خود لذت ببرند و از بازدید آنها از محل شما احساس خوبی داشته باشند. در حالی که غذای خوب و خدمات خوب به مشتریان تابعی از کارمندان شما است، محیط و راحتی تابعی از طراحی رستوران است.
پلان طبقه رستوران طرحی از فضای رستوران شما است که شامل فضای ناهار خوری، آشپزخانه، انباری، حمام و ورودی شما می شود. بهترین پلان های رستوران از گردش کار عملیاتی پشتیبانی می کند و برند شما را به مشتریان منتقل می کند. بسته به نوع رستوران شما، چیدمان رستوران خاص شما متفاوت خواهد بود.
چندین فضای رستوران عملیاتی وجود دارد که هر رستورانی به آنها نیاز دارد. اندازه هر کدام بر اساس سبک رستوران شما و اینکه آیا مشتریان در محل غذا می خورند یا غذا می برند متفاوت است.
فضای داخلی راحت
جدا از نمایش مفهوم و برند شما، طراحی داخلی شما باید راحتی مشتریان شما را نیز در اولویت قرار دهد. ناهارخوری باید بتواند مهمانان را به راحتی و بدون احساس تنگی در خود جای دهد.
هدف طراحان داخلی این است که هر میز را به عنوان بهترین میز بسازند که یکی از چالش برانگیزترین بخش های طراحی داخلی است. رایج ترین عواملی که هر میز را خوب یا بد میکند، احتمالاً منظره از روی میز، دسترسی آسان، کیفیت خدمات روی میز، فاصله از آشپزخانه و بسیاری موارد دیگر است.
طراحی های داخلی عالی با کوچک ترین جزئیاتی که در ابتدا قابل مشاهده نیستند تعریف میشوند، اما مشتریان زمانی که آرام میگیرند و با محیط اطراف احساس راحتی می کنند، بیشتر متوجه می شوند. اینجاست که آنها بیشتر با فضای داخلی در سطح هنری ارتباط برقرار می کنند.
ما خدمات طراحی داخلی را در سطح کشور ارائه می دهیم. ما تیمی متشکل از طراحان و پیش نویس های با تجربه داریم .ما به مشتریان خود کمک می کنیم تا از مرحله توسعه طراحی به مرحله سند ساخت و ساز حرکت کنند. بیایید با هم ارتباط برقرار کنیم تا پروژه رویایی شما را زنده کنیم.
در طراحی رستوران چیزهای کوچک مهم هستند
چیزی که به طور مستقیم سمت شما باشد یا نوری که به مستقیما به چشم شما می تابد، می تواند یک تجربه رستوران را کاملا خراب نماید و موجب شود شما تمایلی به بازگشت نداشته باشید. به نورپردازی رستوران خود توجه کنید و مطمئن شوید که با حال و هوای شما مناسب است. آیا روشن و مطبوع می باشد و یا کم نور و رمانتیک می باشد ؟ آیا می توان منو را در نوری که انتخاب کرده اید خواند؟
عامل مهم دیگر تهویه است. محل قرارگرفتن دریچه های رستوران باید به دقت در نظر گرفته شوند تا هوا از کجا کشیده می شود توجه کردن به قسمت های کوچکی از جمله دستگیره های در، روکش های کف رستوران و پایه مهماندار میتواند قابل توجه باشد.
مناطق غذاخوری
مناطق غذاخوری رستوران معمولاً به 60 درصد فضای رستوران نیاز دارند تا فضای کافی برای نشستن و جریان ترافیک فراهم شود. با این حال ، رستوران های مخصوص تحویل کالا یا مکان های خدمات سریع ممکن است به این حجم از اتاق نیاز نداشته باشند.
آشپزخانه
در اکثر پلان های رستوران، آشپزخانه حدود 40 درصد از فضای شما را اشغال می کند. این ممکن است برای فضایی که مشتریان هرگز نمی بینند بسیار زیاد به نظر برسد، اما قلب کسب و کار شماست. آشپزخانه ها همچنین به خطوط گاز، خطوط آب، سیم کشی برق، زهکشی کف و هود های تهویه نیاز دارند.
- مقالات پیشنهادی:
- ساخت سوله تالارعروسی
- متراژ مناسب برای تالار عروسی
- طراحی برج باغ
سرویس های بهداشتی
سرویس های بهداشتی را میتوان در نزدیکی آشپزخانه خود قرار دهید، میتوانید با اتصال به لولهکشی و خطوط آب مجاور، در هزینه خود صرفهجویی کنید. بسته به اندازه فضای خود، ایده خوبی است که یک سرویس بهداشتی مخصوص کارکنان نیز اضافه کنید.
ورودی های تحویل مواد غذایی
در بیشتر مکان ها، شما از همان ورودی هایی که مشتریان استفاده میکنند، تدارکات را دریافت نمی کنید. ساختمان های تجاری بزرگ از قبل دارای اسکله های بارگیری یا ورودی های پشتی برای تحویل فروشنده خواهند بود. اگر ساختمان شما یکی ندارد ، اضافه کردن ورودی تحویل به رستوران شما ایده خوبی است.
بخش کارکنان و دفتر پشتیبان
اکثر رستوران ها برای نگهداری اطلاعات حساس تجاری مانند پرونده های پرسنل، اسناد مالیاتی، تجهیزات محاسباتی و ذخایر نقدی نیاز به یک دفتر پشتیبان دارند. برخی از شهرها همچنین از کارفرمایان می خواهند که محل استراحت کارکنان را نیز فراهم کنند. اگر فضای کافی دارید ، یک اتاق رختکن کارکنان یک گزینه عالی است به طوری که تیم شما می تواند لباس های خیابانی را به لباس کار تغییر دهد و وسایل خود را در حین کار به طور ایمن انبار کند.
نورپردازی
نور قسمت ضروری از طراحی داخلی رستوران ها است. اگر نور آنقدر خاموش باشد که جلوه را از بین ببرد، برای شما منطقی نیست که همه چیز عالی باشد. از نظر فنی سه نوع نورپردازی وجود دارد: نورپردازی محیطی، وظیفه ای و روشنایی تاکیدی.
نور محیطی ظاهر و احساس کلی رستوران را مشخص می نماید. آیا رستوران شما کم نور است یا با نور روشن و سنگین است، این نوری است که آن را مشخص می کند. از آنجایی که آنها به گونه ای به مشتریان خدمات ارائه می دهند که آنها را به تعویق می کشاند و بنابراین بیشتر سفارش می دهند، این فضا عالی است.
وقتی صحبت از طراحی یک رستوران می شود، نورپردازی بسیار مهم است و باید ترکیبی از نور الکتریکی و نور طبیعی را جهت ایجاد یک محیط آرام بخش در نظر گرفت. علاوه بر این، رنگ های روشن مناسب مهم هستند زیرا بر خلق و خوی و احساسات انسان تأثیر می گذارند. به عنوان مثال ، برای وعده های غذایی اواخر عصر، ممکن است بخواهید یک نور رومیزی در یک اتاق نیمه تاریک در نظر بگیرید تا حسی از عشق و صمیمیت را القا کند.
در فضاهای مدرن، نور به عنصری حیاتی در طراحی داخلی تبدیل شده است. یک فضای داخلی که به خوبی طراحی شده است حاوی ترکیبی خوب از نور طبیعی و مصنوعی است. استفاده از لامپ ها و وسایل معاصر می تواند به شما کمک کند تا به راحتی بیانیه ای داشته باشید
نورپردازی تاکیدی
نورهای تاکیدی یکی از ویژگی های طراحی داخلی هستند که می توانند یک مکان را متحول کنند و یک عامل شگفت انگیز ایجاد کنند. از نورپردازی تاکیدی برای جلب توجه به قسمت های خاص رستوران مانند نقاشی روی دیوار، مجسمه های منحصر به فرد و غیره استفاده می شود.
رایحه
وقتی بازدیدکنندگان وارد رستوران شما می شوند، چه عطری را می خواهید خوشامدگویی کنید؟ بوی پختن غذا در آشپزخانه رستوران ، بوی عطری خاص ، چیزی فصلی مانند ادویه های پاییزی یا نعناع ، یا اصلاً هیچ؟ تحقیقات نشان داده است که بوی مطبوع و به یاد ماندنی در یک رستوران باعث می شود که مهمانان دوباره به آن سر بزنند. عطر یکی از پنج صحنه ای است که ارتباط نزدیکی با حافظه دارد، بنابراین مشخص می کند که مهمانان چگونه تجربه غذا خوردن خود را در رستوران به یاد می آورند. همچنین می تواند کل چشم انداز یک مکان را تغییر دهد. رایحه یکی از اصلی ترین راه هایی است که رستوران ها می توانند از روانشناسی به نفع خود استفاده کنند
مبلمان و چیدمان
در طراحی چیدمان و انتخاب مبلمان برای رستوران ، قانون اصلی این است: هر میز باید میز خوبی باشد. صرف نظر از اینکه یک مهمان در یک رستوران کجا نشسته است، آنها باید احساس کنند که یک صندلی عالی دارند و بنابراین یک تجربه غذاخوری عالی دارند. برخی از مهمانان معمولاً دوست دارند میز خود را انتخاب کنند یا ترجیح می دهند در قسمت های خاصی از رستوران بنشینند، به خصوص زمانی که آن مهمانان عادی هستند. با این حال ، طراحی مبلمان و چیدمان مناسب در طراحی داخلی رستوران تضمین می کند که هر میز یک میز خوب است. و منظور از یک میز خوب، مبلمان و موقعیت مکانی راحت و خوب است تا مهمان احساس کمبود نکند. روانشناسی کلی غذاخوری بیرون از خانه این است که مهمانان می خواهند اوقات خوبی داشته باشند و احساس کنند که از آنها مراقبت می شود.
- مقالات پیشنهادی:
- طراحی هتل
- طراحی مجتمع اداری
- طراحی مجتمع مسکونی
رنگ ها
رنگ ها باور دارند یا نه نقش مهمی در طراحی داخلی رستوران شما دارند. رنگ های مختلف احساسات متفاوتی را تحریک می کنند و حالات مختلفی را ایجاد می کنند. برخی از رنگ ها رژیم غذایی را تحریک می کنند در حالی که برخی دیگر آن را سرکوب می کنند. نقش رنگ ها در ارتقای فضای داخلی یک رستوران مهم است سپس سایههایی وجود دارند که بینهایت بزرگ هستند. خاکستری، قهوه ای و بنفش در این دسته قرار می گیرند. در حالی که خاکستری خسته کننده و خسته کننده است، قهوه ای انسان را به یاد غذاهای سوخته می اندازد.
کفپوش
در نهایت کفپوش را فراموش نکنید. موارد زیادی جهت کفپوش برای رستوران وجود دارد اما ویژگی های وجود دارد که باید آنها را در نظر بگیرید:
ایمن: شما می خواهید کفپوش غیر لغزنده باشد. بنابراین مهم نیست از چه ماده ای استفاده می کنید، یک پوشش ضد لغزش اضافه کنید.
تعمیر و نگهداری: همه رستوران ها دارای ریزش غذا و آب روی طبقات هستند، بنابراین شما می خواهید کفپوش هایی که به راحتی تمیز و نگهداری شوند.
روایت و داستان طراحی
داستان، مفهوم و ایده رستوران شما تعیین می کند که مشتریان شما هنگام بازدید چه احساسی داشته باشند. این موضوع کلی است که جنبه های مختلف طراحی رستوران شما را از رنگ دیوارها گرفته تا نوع کارد و چنگال هایی که انتخاب می کنید، به هم نزدیک می کند. به خاطر داشته باشید که داستان یا روایت طراحی شما یک موضوع نیست. ظریف تر از آن است. یک روایت طراحی از طریق جزئیات مختلف طراحی رستوران از رنگ دکور گرفته تا کارد و چنگال و نوع مبلمان انجام می شود. این تضمین می کند که هر عنصر طراحی نقش منحصر به فردی را ایفا می کند که به طور منسجم در کل طرح طراحی قرار می گیرد. انسجامی را ایجاد می کند که ظریف و در عین حال قدرتمند است. داشتن یک داستان مطمئن می شود که طراحی شما در دام حیله گر بودن ، بیش از حد مد روز یا ناهماهنگ بودن قرار نمی گیرد.
مردم برای صرف غذا از یک رستوران دیدن می کنند ، اما بهترین و محبوب ترین رستوران ها چیزی بیش از غذا های عالی و انتخاب های متنوع ارائه می دهند. آنها همچنین دارای طراحی داخلی خارق العاده هستند. شرکت های برجسته طراحی داخلی و تناسب داخلی توضیح می دهند که طراحی و دکوراسیون یک رستوران نقش مهمی در تجربه و رضایت مشتری دارد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید با متخصصین شرکت شاین در تماس باشید.